Pangpang bröder

by Administrator 29. september 2017 14:45

Eftersom att den här filmen är från 15 års ålder tror jag att det kan vara rätt hemsk. Det är mer en dokumentär än en film. Den handlar om två tvillingbröder som är helt olika till sättet. I filmen får man följa deras liv från att de är nio år gamla till att de blir nitton år. Många sådana här filmer kan vara rätt speciella, men för mig känns det som att filmen görs för att det finns ett bra budskap. Jag kommer verkligen att se den här filmen eller dokumentären. Själv jobbar jag som lärare så jag tycker det är intressant att kolla på ungdomsfilmer, det finns så himla mycket att lära sig när det gäller dagens ungdomar och då gäller det att inte blunda för det. Pangpang bröder hade premiär den sista september och eftersom att det är en dokumentär är den inte heller så lång cirka i 1 h och 20 minuter.

Tags:

Svensson Svensson i nöd och lust

by Administrator 21. september 2017 14:43

De flesta kollar nog på Svensson Svensson den 24 december varje år, det är en riktig tradition. Jag tittade mycket på serien när jag var yngre samt att jag hade långfilmen. I den här filmen ligger fokusen på Gustav och Lena och deras förhållande. Bara några dagar innan de ska fira sin 30-åriga bröllops dag säger Lena till Gustav att hon vill skiljas. Det här tycker inte Gustav är ok så han tjatar sig till en sista chans med en kärleksweekend tillsammans med Lena. Lena går med på det här. Det jobbiga för Gustav kommer när de anländer till hotellet där de ska bo, det visar sig nämligen att fotbollslegenden Tommy Franzén också är där den helgen. Kan tänka mig att det kommer bli kaos på hotellet när Gustav ska försöka göra två saker samtidigt.

Tags:

Friends with benefits

by Administrator 15. september 2017 14:43

Häromdagen var jag och såg den här filmen med en vän. Jag måste säga att den var rätt förutsägbar men väldigt rolig och mysig film att titta på. New York är en av mina favoritstäder så när jag tittar på filmer som utspelar sig där blir jag helt varm i kroppen. Den här filmen handlar om en kvinnlig ung headhunter i New York som övertygar en kille från Los Angeles att börja jobba på en tidning i New York. Båda två är precis i samma sits i livet där de precis har kommit från ett förhållande, så ingen av dem är inte sugen på förhållande men det känner en sexuell attraktion till varandra som de utnyttjar till fullo. Efter ett tag inser de att det inte går att fortsätta på det här sättet och ska gå tillbaka till att bara vara vänner, men det är svårare än vad de tror. Som sagt ni kan nog förstå vad som kommer att hända men filmen var bra.

Tags:

Savannens hjältar

by Administrator 8. september 2017 14:34

Gillar man Madagaskar och Ice Age så tror jag att man gillar Savannens hjältar. Själv älskar jag att kolla på tecknad film och verkligen Ice Age och Madagaskar. Filmerna är fint gjorda samtidigt som humorn brukar vara fantastiskt rolig. Savannens hjältar handlar om att två djur Surikaten Billy och lejonet Socrates. De lever ett väldigt lugnt liv i Afrika och väntar precis på att vårfloden ska komma. Men vårfloden dyker inte upp, då väljer Billy och Socrates att ta saken i egna händer och försöker hitta vårfloden. När de kommit en bit på vägen märker det att vårfloden stoppas på en uppbyggd Resort för människor. Nyfikna som de är råkar de bli upptäckta av människorna Socrates blir tillfånga tagen. Kan verkligen tänka mig att den här filmen har mycket charm i sig och den ger nog många människor ett gott skratt. De som är röster i tecknad film gör oftast ett riktigt bra jobb.

Tags:

Crazy, stupid, love

by Administrator 6. september 2017 14:33

När vi ändå är inne på kärleksfilmer var det en film, den heter Crazy, stupid, love. När man läser om filmen får man till och med information att det ska vara en riktig kärleksfilm. Jag tycker kärleksfilmer kan vara jätte mysigt ibland men bara det inte är för mycket som förstör själva storyn. Crazy, stupid, love handlar om en kille som heter Cal, i början av filmen vill Cals fru Emily skiljas med honom, Cal har inte lätt för att komma över den här skilsmässan så han spenderar mycket av sin tid på en pub. En dag träffar han en kille som heter Jacob och kan allt om dejting, kärlek och mode alltså hur man ska få kvinnor. Han hjälper Cal att bli en riktig Casanova. Funderar på om det kommer gå lite snett när han lyckats få kvinnorna på fall.

Tags:

What´s your number?

by Administrator 5. september 2017 14:32

Jag har kollat på trailen och känner att det är en riktig tjejfilm. Ska man gå på bio med tjejgänget passar den här filmen perfekt, känns inte som att den går hem lika bra hos ett killgäng. Filmen handlar om en tjej som ständigt är ute och dejtar nya killar hela tiden men snart finns det inga fler att dejta. Hon bestämmer sig då för att kontakta hennes ex igen och se om någon av dem egentligen var prinsen i hennes film. Min gissning är att hon kommer träffa ett av sin gamla ex, i början kommer hon säkert inte vara intresserad av honom men efter ett tag kommer hon upptäcka att hon faktiskt ät kär i honom. Det här är bara min fantasi så det ska bli intressant och se om jag har något rätt i alla fall.

Tags:

Calendar

<<  juni 2018  >>
måntisonstorfrelörsön
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

View posts in large calendar

Category list

None

Tag cloud

    Page List

      Month List

      AuthorList