First position

by Administrator 25. oktober 2017 14:54

First position är en film som kanske inte så många känner till. Detta är en balettfilm eller en dokumentär rättare sagt som följer sex dansare när de kämpar för att få roller som dansare. Jag tror att detta är en sådan film som kanske enbart dansare kommer att se eller i alla fall så gott som enbart dansare. Sedan kanske det finns en och annan som är allmänt intresserad av dans som också kan tänka sig att se den här filmen. Men över lag tror jag personligen att den här filmen kommer att ha en ganska snäv och liten publik. 

Tags:

Hypnotisören

by Administrator 20. oktober 2017 14:53

Många av er tänker nog nu att ni känner igen den här titeln och det är inte alls konstigt i så fall. Hypnotisören är en bok som snabbt blev populär efter att den gavs ut och många har nog läst den. Detta är den första boken i en serie och den var så populär så att man nu gjort en film baserad på den boken. Jag hör till den stora skaran som har läst boken och jag vill verkligen se filmen trots att jag sällan tycker att filmerna är lika bra som böckerna. Jag tror att den här filmen kommer att ses av många och jag tror att det är många som liksom jag har stora förväntningar på den här filmen. Nu återstår det att se om filmen kommer att uppfylla alla dessa förväntningar.

Tags:

Ömheten

by Administrator 17. oktober 2017 14:51

Jag tycker om att se drama och det finns faktiskt en mycket intressant svensk drama. Filmen som jag pratar om är Ömheten. Den som spelar huvudrollen i den här filmen är samma kille som spelade Sebbe i filmen med samma namn. Sebbe var en mycket hyllad film och Sebastian som då hade huvudrollen spelade verkligen bra så jag tror mycket på den här filmen.

Tags:

Cockpit

by Administrator 15. oktober 2017 14:50

Nu kommer en komedi som heter Cockpit. Med i huvudrollerna är samma par som var med under komedin Offside som var en mycket populär film. Handlingen i den här filmen är lite vrickad vilket man också kan förvänta sig av en sådan här komedi. Jag personligen tyckte verkligen om Offside och den humor som fanns där och jag tror att jag kommer att tycka om Cockpit också. Jag har stora förväntningar på den här filmen. Jag kommer att se den tillsammans med min bror och jag ser verkligen fram emot det för min bror har lika vrickad humor som jag och jag tror att vi kommer att ha en kväll full av skratt.

Tags:

Palme

by Administrator 11. oktober 2017 14:48

Palme är filmen som handlar om Olof Palme.  Filmen handlar om Olof Palmes liv i stort och inte enbart om den natten då han sköts. Den skildrar hans liv och det Sverige som han ville skapa. Man har använt sig av en massa material som är nytt och av intervjuer med både familjemedlemmar och kollegor från runt om i välden. Jag tror att den här filmen kommer att ses av många under åren och särskilt de som var födda då mordet skedde kommer nog i synnerhet att vilja se filmen. Personerna bakom Palme-filmen vill att även de som inte var födda under Palmes tid ska se den och det tror jag att många kommer att göra också.

Tags:

Bad teacher

by Administrator 9. oktober 2017 14:47

En av mina favoritskådespelare är den kvinnliga skådespelaren Cameron Diaz. Hon har varit med i flera bra filmer till exempel ”Den där Mary” och Charlies änglar”. Anledningen till att jag gillar just henne så mycket är för hennes härliga utstrålning och att hon verkar har en mysig personlighet. Nu går det en film på bio som heter Bad teacher och Cameron Diaz har huvudrollen. Filmen handlar om en lärare som heter Elizabeth (spelad av Cameron Diaz) som är väldigt ointresserad av sitt jobb och hennes elever. När det börjar en ny lärare på jobbet som är super snygg blir Elizabeth mer aktiv som lärare, eftersom att den mest eftertraktade läraren på skolan också visar stort intresse för den nya läraren blir det en fajt mellan henne och Elizabeth.

Tags:

Bridesmaids

by Administrator 6. oktober 2017 14:47

Ännu en tjej film med mycket rosa och det många tjejer gillar, bröllop. Filmen handlar om en tjej som heter Annie, hon har ett hyfsat rörigt liv och ont om pengar. En dag får hon reda på att hennes bästa vän ska gifta sig och hon frågar Annie om hon vill vara en av hennes brudtärna. Eftersom Annie har det rätt rörigt i hennes liv hade det kanske varit lättare om hon tackat nej men hon är sugen på att bevisa för hennes andra vänner att hon kommer fixa det glamourösa livet ett tag. Jag har själv inte sett den här filmen men kan tänka mig att jag hade gillat den en söndags eftermiddag när man bara är sugen på att slappa framför tv:n och inte behöva vara så fokuserad på allt som händer. Det är nog en enkel film att hänga med i och det kan vara rätt skönt ibland.

Tags:

Apflickorna

by Administrator 5. oktober 2017 14:46

Känslan är att det är en riktig dramafilm där tjejer är i fokus och fightas i stället för killar. Filmen handlar om två tjejer Emma och Cassandra de träffas i ett stall. Båda två är riktiga tävlingsmänniskor och börjar utmana varandra till höger och vänster. Emma kämpar för att klara av det farliga spelet men det hon inte har förstått är att Cassandra är mästare på det. När jag läser om den här filmen och ser trailen känns det som en riktig girl-power film. Det är inte ofta man ser filmer idag då det fokuseras mycket på tjejerna. I alla fall inte i en drama film. Troligtvis är den inte jätte hemsk på grund av att den är tillåten från 7 år, känns som att den fokusera mera på handlingen. Apflickorna är en film som jag kommer ge en chans just för att det är stor fokus på tjejer.

Tags:

Nalle Puh- Nya äventyr

by Administrator 1. oktober 2017 14:45

Ni som tittade på Nalle Puh när ni var små och saknar att se det får chansen igen. Den här filmen är anpassad för små barn men jag förstår er äldre som gärna gå och titta på den ni också. Animerad film tycker jag är riktigt bra så för mig spelar det ingen roll om den är för barn och jag är vuxen, tror det är många vuxna som tycker samma som jag fast våga inte säga det rakt ut. Den här filmen handlar om Nalle Puh och hans vänner när de ska på jakt efter Iors borttappade svans. Ni kommer att få möta hela gamla gänget, Nasse, Tiger, Kanin, Känguru och sist men inte minst Ior så klart. Uppdraget har de fått av Uggla, så hela gänget beger sig ut i sjumilaskogen där allt kan hända.

Tags:

Calendar

<<  maj 2018  >>
måntisonstorfrelörsön
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

View posts in large calendar

Category list

None

Tag cloud

    Page List

      Month List

      AuthorList