Det är bara förnamnet

by Administrator 11. november 2017 15:18

Jag bara älskar sådana där feel-good-filmer och nu snart kommer det att komma ut en ny sådan. Detta är en fransk komedi som heter Det är bara förnamnet. Den handlar om en man som precis har blivit pappa och när han blir tillfrågad vad de har valt för namn till sitt barn och han talar om det så uppstår det en del diskussioner kring detta namn och därav också denna titel på filmen Det är bara förnamnet. Jag tror att detta är en sådan film som kommer att ses av många. En feel-good-komedi vill vi alla se förr eller senare och jag tror att många kan tänka sig att gå och se den här filmen en fredagskväll efter en tuff arbetsvecka. Att filmen dessutom inte är amerikansk utan fransk så tycker jag personligen är ett plus eftersom jag själv gillar när det kommer ut nya icke amerikanska filmer.

Tags:

This must be the place

by Administrator 9. november 2017 14:58

This must be the place är en film som jag har läst en hel den recensioner om. Det har varit blandad kritik gällande den här filmen. En del har skrivit mycket gott om filmen men en del så där. Dock så har jag inte läst så mycket negativt om den så jag tror att den här filmen är sevärd. Den ska handla om en pensionerad rockstjärna som lägger sitt gamla liv på hyllan och bestämmer sig för att ta kontakt med sin far som han inte har pratat med på länge. Fadern är döende och det visar sig att han under en lång tid har har en besatthet som handlar om att hämnas på det som han gick igenom när han satt i koncentrationsläger. När fadern går bort bestämmer sig sonen för att fortsätta den här kampen i faderns fotspår.

Tags:

On the road

by Administrator 7. november 2017 15:17

En film som jag tycker har en mycket tilldragande titel är en film som heter On the road. Man kan ju redan av titeln ana att filmen handlar om en resa och mycket riktigt så är det den gör. Den handlar om några vänner som ger sig ut på en resa genom USA för att söka sig själva kan man säga. Den handlar om dessa personer som inte vill leva ett förutbestämt liv och som därför ger sig ut på resande fot. För mig personligen är filmen intressant eftersom jag själv har gjort samma sak och jag tror att jag i många avseenden kommer att känna igen mg i dessa karaktärer. Så för mig personligen är detta helt klart en måste-se-film. Men jag är lite skeptisk, det har ju gjorts en del filmer med samma tema och en del av dem är bra men andra är verkligen inte det så vi får se vad just den här kommer att leverera.


Tags:

The Hobbit

by Administrator 5. november 2017 14:57

The Hobbit – en oväntad resa. Detta är en blandning mellan fantasy och äventyr och jag själv är inte alls förtjust i någon av dessa genrer så jag har verkligen svårt att tänka mig att jag kommer att tycka om den här filmen. Det som man kanske, eller jag i alla fall, finner lite annorlunda med den här filmen är att en av rollerna spelas av Mikael Persbrandt. Jag tycker verkligen om Persbrandt och jag har sett honom i många olika roller men aldrig i någon sådan här film. Det är också han och hans roll i denna film som får mig att vilja se den här filmen. Hade inte han haft en av rollerna så tror jag verkligen inte att jag hade velat se den.

Tags:

Uppföljaren till Snabba Cash

by Administrator 1. november 2017 14:55

Hur många av er har sett filmen Snabba Cash? Många av er har säkert läst boken också. Jag har naturligtvis läst boken och kunde då inte låta bli att se filmen när den väl kom ut. Nu är det ju nästan alltid så att böcker är bättre än filmen enligt mig i alla fall och det tyckte jag i det här fallet också. Däremot så menar jag inte att filmen var dålig. Långt ifrån så uppskattade jag den här filmen mycket. Joel Kinnaman spelar mycket bra i den och det är han som också har huvudrollen i Snabba Cash 2. Joel Kinnaman är en mycket skicklig skådespelare och jag tror att han kommer att spela mycket bra även i denna andra film. Jag kommer definitivt att se den. Uppdaterar er om vad jag tycker när jag har sett den.

Tags:

Calendar

<<  maj 2018  >>
måntisonstorfrelörsön
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

View posts in large calendar

Category list

None

Tag cloud

    Page List

      Month List

      AuthorList